Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΟΙ!

"Άμα έρθουν 100 εκατομμύρια λαθρομετανάστες τι κάνουμε τότε? Δηλαδή αν είμαστε 10 εκατομμύρια Έλληνες και 100 εκατομμύρια πακιστανοι, αφγανοι, αλβανοι κλπ. Τι κάνουμε?"

"Μιλάει και ο Νομός Ροδόπης! έλεος! το τζαμί, οι τούρκοι και τα δορυφορικά πιάτα που κοιτάνε την τουρκία!!!! εκεί είναι μειωνότητα ο χριστιανός Ελληνας... Τρόμαξα με αυτά που είδα... νόμιζα ότι περάσαμε τα σύνορα με τόσους να μιλούν τούρκικα και άλλα ακαταλαβίστικα.... Αυτό μας έλειπε να μεγαλώνουμε τα παιδιά μας μαζί με τα αλβανάκια τα αφγανάκια και άλλες φυλές που δεν έχουν καν την ίδια κουλτούρα και πολιτισμό με εμάς... Ο Αφγανός στη χώρα του τέτοια κοριτσάκια της φωτό τα σπάει στο ξύλο γιατί δε φοράνε μπούρκα και βγάζουν γλώσσα... αλλά μάλλον τα ίδια είστε και τα ίδια θέλετε..."
(Σχόλια της φωτογραφίας σε κοινωνικό δίκτυο)
 

Η πλειοψηφία της νεολαίας μας σήμερα είναι επιεικώς απαράδεχτη! 

Η ιδέα της εθνικής κουλτούρας και των αστικών ηθών και εθίμων, είναι όλα αυτά που μας κάνουν να διαχωρίζουμε τους εαυτούς μας απο άλλους λαούς. Φυσικά και μπορεί να σπάει στο ξύλο ο αφγανός τέτοια κοριτσάκια της φωτογραφίας στη χώρα του. Άρα κάνει το ίδιο που κάνουν και πολλοί Έλληνες εδώ. Οι Ελληνάρες γιατί να μένουν ατιμώρητοι???
Η ιδέα της φυλής, είναι μία απάτη που ζει στην δηλητηριασμένη συνείδηση των ανθρώπων! Η εργατική τάξη είναι παντού ίδια. Καταπιεσμένη, από την εκμετάλλευση του κεφαλαίου ή των ιμπεριαλιστικών πολέμων, αναγκάζεται να μεταναστεύσει. Όπως κάνουν οι Αφγανοί, οι Αρμένιοι, οι Έλληνες, οι Αλβανοί κλπ! Θα σας συμβούλευα να στρέψετε το μίσος σας στους πραγματικούς υπαίτιους της μετακίνησης των πληθυσμών της Γης, και όχι στους μετανάστες που βρίσκονται στην Ελλάδα.
Ο μετανάστης στην Ελλάδα ήρθε γιατί τον κάλεσε το ίδιο το κράτος μας το 1991. Τότε χιλιάδες Αλβανοί ήρθαν στη χώρα για να δουλέψουν σε κρατικά έργα, διότι ήταν πολύ φθηνό εργατικό δυναμικό!
Με ξένα χέρια αναπτύχθηκε λοιπόν η χώρα μας! Όμως η τσαπατσουλιά του κράτους δεν έχει όρια, διότι μαζί με τους αλβανούς οικογενειάρχες, μορφωμένους μετανάστες, ήρθε και μειοψηφία από εγκληματίες, που το Αλβανικό Κράτος βρήκε ευκαιρία να τους ξεφορτωθεί στα εδάφη μας.
Ποιος φταίει πάλι γι' αυτό? Όλοι οι Αλβανοί της χώρας μάς? ΟΧΙ!

Φταίει το Ελληνικό κράτος!

Δεν υπάρχουν σχόλια: