Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

ΑΡΓΟΥΜΕ, ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΟΥΜΕ...




Ο Σοβιετικός στρατός μπήκε στο Άουσβιτς στις 27 Ιανουαρίου 1945, πριν δηλαδή μόνο 65 χρόνια. Δυστυχώς ήταν ήδη αργά για τις κυρίες της φωτογραφίας...
 



ΣΤΟ ΑΟΥΣΒΙΤΣ, 45 ΑΤΟΜΑ ΤΟ ΜΙΣΑΩΡΟ ΚΑΙΓΑΝΕ. 90 ΑΤΟΜΑ ΤΗΝ ΩΡΑ. ΤΟ ΟΧΤΑΩΡΟ 720 ΑΤΟΜΑ. ΕΒΑΖΑΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ 3 ΟΧΤΑΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ Ο ΦΟΥΡΝΟΣ. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΖΑΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΓΙΑ ΑΠΟΛΙΜΑΝΣΗ ΘΑ ΠΑΤΕ", ΚΑΙ ΔΕ ΓΥΡΝΟΥΣΑΝ ΠΟΤΕ... 
 ΜΠΡΕΧΤ: 
" Όταν ήρθαν να πάρουν τους Εβραίους, δεν διαμαρτυρήθηκα, γιατί δεν ήμουν Εβραίος. Όταν ήρθαν για τους κομμουνιστές δεν φώναξα, γιατί δεν ήμουν κομμουνιστής. Όταν κατεδίωξαν τους τσιγγάνους, ούτε τότε φώναξα, γιατί δεν ήμουν τσιγγάνος. Όταν έκλεισαν το στόμα των Ρωμαιοκαθολικών που αντιτάσσονταν στο φασισμό, δεν έκανα τίποτα γιατί δεν ήμουν καθολικός. Μετά ήρθαν να συλλάβουν εμένα, αλλά δεν υπήρχε πια κανείς να αντισταθεί μαζί μου ... "
Έτσι ακριβώς κάνει η εργατική τάξη σήμερα, σε κάθε χώρα της Ευρώπης, όχι μόνο στην Ελλάδα. Αρνείται να πάρει τα ινία στα χέρια της και να εκπληρώσει τον σκοπό για τον οποίο υπάρχει. Να ρίξει τον Καπιταλισμό στον γκρεμό.

Καταφεύγοντας στον φασισμό και τον ακραίο ρατσισμό που φανερώνεται με απάνθρωπη βία, η ιστορία δυστυχώς επαναλαμβάνεται. Έτσι ακριβώς αναδείχθηκε ο Αδόλφος Χίτλερ ως καγκελάριος στο κοινοβούλιο της τότε Γερμανίας. Ο γερμανικός λαός ζούσε υπό καθεστώς καπιταλιστικής κρίσης και έριχνε τις ευθύνες για την μιζέρια του στους μετανάστες, αλλόθρησκους, Εβραίους, τσιγγάνους κλπ.
Ενώ θα μπορούσε να επιλέξει να δεχτεί την αλήθεια για τον πραγματικό του εχθρό, τους καπιταλιστές, κεφαλαιούχους, πλουτοκράτες, ιμπεριαλιστές, επέλεξε τον εύκολο δρόμο του μίσους για τους μετανάστες.
Το μίσος για το διαφορετικό, για το ίδιο.

Ανεβάζοντας στα ύψη της πολιτικής σκηνής λοιπόν το ακροδεξιό κόμμα του Χίτλερ (όπως σήμερα με τη Χ.Α.), έδωσε δύναμη σ' αυτόν αλλά και στους "συγγενείς" του, καπιτα-ληστές. Έτσι λοιπόν, όπως ήταν φυσικό, οι κύριοι μονοπώλιοι, που δεν τους νοιάζουν πατρίδες κλπ, πατρίδα τους είναι όλη η Γή, χρηματοδότησαν και ενίσχυσαν με όπλα τους φασίστες να κάνουν τη δουλειά τους. Να επιτεθούν δηλαδή στην Σοσιαλιστική ΕΣΣΔ, που ήταν παράδειγμα προς μίμηση, αλλά και να συνεχίσουν να προβατίζουν τον κοσμάκη. Έχετε ακούσει ποτέ στην Ιστορία της ανθρωπότητας, καπιτα-ληστής να χρηματοδοτεί και να ενισχύει κομμουνιστές να κάνουν τη δουλειά τους? ΟΧΙ! Γιατί είναι αιώνιοι εχθροί, ο ένας απέναντι στον άλλον, ό ένας θέλει να αφανίσει τον άλλον. Ενώ ο Φασισμός στην αγκαλίτσα του πρώτου! Κάντε αυτή την απλή εξίσωση και να η αλήθεια!
ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ=ΦΑΣΙΣΜΟΣ και ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ απέναντί τους!

Βέβαια, αν ανέβεις ψηλά ψηλά σε ένα συννεφάκι και δεις κάτω, θα καταλάβεις αμέσως ότι ο Καπιταλισμός αλλάζει μορφή αυτή τη στιγμή. Γίνεται βίαιος, ξεχνάει τη "δημοκρατία" που πουλάει αιώνες τώρα στους εργάτες, και δίνει ζωή στη βία, με την προώθηση του φασισμού στα ΜΜΕ του, αλλά και με τις δυνάμεις καταστολής του. Η Αστυνομία δεν υπάρχει και εκπαιδεύεται για να σε προστατέψει, υπάρχει για να προστατέψει την αστική τάξη και τους πλούσιους, από σένα, τον εργάτη που σηκώνει κεφάλι. Θα αντιληφθείς πως όπως οι αντίπαλοι κινούν τα νήματα μέσω της πολιτικής εκλογής τους, χρησιμοποιώντας ανθρώπους προς όφελός τους, έτσι μπορεί η εργατική τάξη να κάνει και για τα κομμουνιστικά κόμματα! Να δώσει δηλαδή πολιτική δύναμη στον μοναδικό σύμμαχό του, και μαζί να πούνε ΟΧΙ (επίκαιρο το ΟΧΙ του λαού στους Φασίστες) άλλο πια! Τέρμα η εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο! Ήρθε η ώρα να αλλάξουμε αυτό το θέατρο που παίζεται εις βάρος μας, πίσω από μας, για μας!

Δώσε δύναμη στο Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος, όσο είναι νωρίς. Με όποια μέσα μπορείς. Σήμερα με απεργία, αύριο με την ψήφο σου! Η Ελλάδα δεν υπάρχει πια! Έχει αποκρατικοποιηθεί. Ανήκει σε άλλους. Ξύπνα Έλληνα εργάτη και άσε τους πατριωτισμούς! Δεν θα σωθείς πληρώνοντας με χρήματα, αλλά με άλλου είδους θυσίες! Θυσίασε την ουτοπία στην οποία ζεις, και αποδέξου την αλήθεια! Την αλήθεια που σου λένε εδώ και 90 χρόνια οι κομμουνιστές τα παλικάρια μας. Εμπιστέψου το Κόμμα του Λαού! Εμπιστέψου το Κόμμα σου εργάτη! Ανέβα σε απεργία. Σταμάτα να δουλεύεις για να πλουτίζουν άλλοι! Μάθε την αληθινή ιστορία των αγώνων της εργατιάς. Μάθε για τον πραγματικό εχθρό σου, τον εκμεταλλευτή σου!

Μάθε από έναν κομμουνιστή! Η δήθεν "ξύλινη γλώσσα", είναι ένας μύθος. Τα αυτιά σου μόνο πρέπει να ανοίξεις, να πετάξεις τις παρωπίδες σου και να κοιτάξεις την αλήθεια κατάματα! Στηρίζοντας τον φασισμό (ΧΑ), συμμαχείς με τον εχθρό σου. Με τον εκμεταλλευτή σου! Η αλληλεγγύη είναι το έμφυτο χαρακτηριστικό σου. Όχι ο ρατσισμός και η βία!