Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ..

Αυτά τα δέντρα δε βολεύονται με λιγότερο ουρανό,
αυτές οι πέτρες δε βολεύονται κάτου απ' τα ξένα βήματα,
αυτά τα πρόσωπα δε βολεύονται παρά μόνο στον ήλιο,
αυτές οι καρδιές δε βολεύονται παρά μόνο στο δίκιο.

Ρωμιοσύνη,
Γιάννης Ρίτσος

ΛΑΟΣ, ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΕΥΘΥΝΟΣ...

Πηγαίνοντας για το χωριό μέσα στο λεωφορείο, εκπληρώνω φυσικά την επιθυμία της μητέρας να καθίσουμε ΜΠΡΟΣΤΑ... Εκεί μπροστά λοιπόν αναμμένη ήταν ήδη η "πολιτική" κουβέντα των υποστηρικτών του φασισμού - ρατσισμού! Κραυγάζοντας περήφανα:
 "Η Χρυσή Αυγή έπρεπε να συμμετάσχει στην συν-κυβέρνηση για να βοηθήσει τον λαό, όπως τον βοηθάει σήμερα με όλα αυτά που κάνει εναντίον των μεταναστών που μας τρώνε τις δουλειές μας και που μοιράζουν τρόφιμα σε αυτούς που το έχουν ανάγκη! Και μόνο σε Έλληνες πολίτες!".
Ο λαουτζίκος μας είναι τυφλός ή δεν θέλει να δει την αλήθεια που κρύβεται πίσω από τα χρυσά αυγά. Αυτά τα αυγά έχουν καρφιά πάνω τους, έχουν μαχαίρια κρυμμένα και δεν θα διστάσουν να τα στρέψουν και εναντίον των Ελλήνων αγωνιστών, εναντίον κάθε επαναστατικής φωνής που θα ξεπηδάει τον επόμενο καιρό της "κρίσης"!
Οι φασίστες δεν έχουν πρόβλημα με τον μετανάστη μόνο, είναι εναντίον κάθε ταλαίπωρου, θύμα του καπιταλισμού και των ιμπεριαλιστικών του πολέμων. Και θύμα είναι αυτή τη στιγμή και ο Έλληνας πολίτης...

Ελληνίδες κι Έλληνες, 
σκεφτείτε το ξανά πριν οπλίσετε τα δολοφονικά ένστικτα των χρυσαυγητών. Αυτά τα χέρια θα σας θάψουν πιο βαθιά στην εξαθλίωση. Αυτά τα χέρια είναι όργανα της αστικής μας κυβέρνησης και θα σας ξεζουμίσουν με τους χειρότερους τρόπους. Γι' αυτούς τους τρόπους η ιστορία μας, μας προειδοποιεί.

Μην αφήνετε την ΕΕ και την κυβερνησούλα μας να σας περιπαίζει και να γελάει εις βάρος της παθητικότητας σας, της άγνοιας και του φόβου σας. Δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα και το ξέρουν!

Η Εργατική μας Τάξη θα λάμψει ξανά. Θα κατατροπώσει τους εκμεταλλευτές της, αυτή τη φορά ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!

Ελληνίδες κι Έλληνες, ήρθε η δίκη σας ευκαιρία να αγωνιστείτε! Σήμερα! Τώρα!

Η Επαναστάτρια