Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ ΣΕ ΔΥΟ ΕΙΚΟΝΕΣ

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΔΕ ΝΟΜΙΖΕΤΕ??
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ:


ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ...


Την πόρτα αν δεν ανοίγει, τη σπαν, σας είπα.
Τι στέκεστε, τι γέρνετε σκυφτοί;
Λαέ σκλάβε, δειλέ, ανανιώσου, χτύπα!
Και κέρδισε μονάχος το ψωμί
Κ. Βάρναλης

Ο Βάρναλης σωστά τα έγραφε και τα έλεγε! Ποιος νέος όμως τα διαβάζει σήμερα?
Καθημερινά ακούμε τους "πολιτισμένους" ελληνάρες, τα εθνικιστικά χρυσά αυγά και άλλου είδους παραφρονημενους να μιλάνε για την Ελλάδα που φώτισε τον κόσμο, για την Ελλάδα που πρέπει να την σέβονται όλοι για όσα παρέδωσε στους αμόρφωτους και άσχετους ξένους Ευρωπαίους! Χα χα! Ας γελάσουμε παιδιά!
Όλα αυτά που έμαθαν να λένε είναι σαν τσίχλα που μπορεί να μασήσει και κατσίκα! 
Χωρίς ρε Ελληνάρα να ανοίξεις ένα βιβλίο, να διαβάσεις μία εφημερίδα, να μάθεις την ιστορία σου, με τι δικαίωμα υποστηρίζεις αυτές τις καυχιολογησιές?

Οι πρόγονοί μας, αφήσανε στη νεολαία αμύθητη κληρονομιά πολιτισμού, γνώσεων, αγώνα... Κι εσείς νεολαίοι του σήμερα την ατιμάτε, λέγοντας "αυτό δεν μπορεί να γίνει. Είναι ουτοπία να αγωνιστείς. Είναι φαντασία να πάρει ο λαός την εξουσία. Είναι αδύνατον να αλλάξει το σύστημα" κλπ κλπ!
Να τα λέγατε αυτά όλα τα δειλά λόγια στους αγωνιστές του 21', που κουβαλούσαν στην πλάτη τους 400 χρόνια τους Τούρκους... Να τα λέγατε αυτά στους επαναστάτες του 39'-49' που πάλεψαν χωρίς αμφιβολίες, με σθένος ψυχής για το δικό σας καλύτερο αύριο... Να τα λέγατε αυτά στους φοιτητες που έχασαν τη ζωή τους για την ρήξη της Χούντας... Θα σας ΚΑΙΓΑΝΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ!

Ντροπή στους νέους που αρνουνται να αγωνιστούν.
Ντροπή σ'αυτούς που φοβούνται να επαναστατήσουν.
Ντροπή στους εργαζομένους που φοβούνται να υποστηρίξουν τους συναδελφους τους.
Ντροπή σου Έλληνα νεολαίε που τρέμεις να πολεμήσεις!

Σήκω! Ξεκίνα! Με οδηγό την ιστορία σου! Κάνε την σπίθα φλόγα και κάψε!

Η Επαναστάτρια

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Αν μείνουνε τα πράγματα όπως είναι, είσαστε χαμένοι. Φίλος σας είναι η αλλαγή, η αντίφαση σύμμαχός σας. Από το τίποτα πρέπει κάτι να κάνετε, μα οι δυνατοί πρέπει να γίνουν τίποτε. Αυτό που έχετε απαρνηθείτε το, και πάρτε αυτό που σας αρνιούνται. 

MΠΡΕΧΤ